Αρχαιρεσίες του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης (ΝΟΓΚ)

 Την Δευτέρα 10/7/2017 πραγματοποιήθηκαν εκλογές στα γραφεία του ΝΟΓΚ.  Από την εκλογική διαδικασία προέκυψε νέο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο στις 11/7/2017 συγκροτήθηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Μανόλης  Σκουλουδης,

Αντιπρόεδρος: Χαράλαμπος Μαμουλάκης,

Γενικός Γραμματέας: Χρήστος Τσατσάνης, Ταμίας: Μαρία  Σεβαστάκη,

Μέλη:  Μιχάλης Φραγκιαδάκης, Γιώργος Βιτσάκης, Γιώργος Πετυχάκης

Αναπληρωματικά μέλη:   Αντώνης Μιχελιδάκης, Νεκτάριος Σφυρογιαννάκης,  Γιώργος Καλογεράκης

 

 

 

 

Γενική Συνέλευση ΝΟΓΚ Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 και ώρα 19:00

 Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης συγκαλεί τακτική Γενική Συνέλευση την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 και ώρα 19:00 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου. Την ίδια ημερομηνία θα διεξαχθούν και οι αρχαιρεσίες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει η απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία κατά την προαναφερόμενη ημερομηνία η Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί χωρίς νέα πρόσκληση την επόμενη μέρα, Δευτέρα 10 Ιουλίου και ώρα 19:00 στην ίδια τοποθεσία.

Αναβολή Γενικής Συνέλευσης

Εκ μέρους του ΝΟΓΚ, ανακοινώνεται η αναβολή της Γενικής Συνέλευσης που είχε οριστεί για την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016 και η επαναληπτική για την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016. 

Γενική Συνέλευση ΝΟΓΚ Τετάρτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 18:00

 Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης συγκαλεί τακτική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου. Την ίδια ημερομηνία θα διεξαχθούν και οι αρχαιρεσίες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει η απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία κατά την προαναφερόμενη ημερομηνία η Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί χωρίς νέα πρόσκληση την επόμενη μέρα, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 στην ίδια τοποθεσία.


Πανελλήνιος Διασυλλογικός Αγώνας J24, 1-2 Οκτωβρίου 2016

 

Το φθινόπωρο βρήκε τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Σκαφών Κλάσης J24 με πρώτο τον αγώνα “Κύπελλο Γαζίου 2016” το περασμένο διήμερο 1-2/210 στο λιμανάκι του Γαζίου Κρήτης. Μεγάλος νικητής ο ΝΟΓΚ όπου τα σκάφη του (ΚΙΚΑ, ΑΝΑΣΣΑ, ΜΙΝΟΑΝ SPIRIT) κατέκτησαν τις τρεις πρώτες θέσεις του αγώνα.

Καθαρισμός Λιμανιού Παραλίας Παντάνασσας

 

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Καθαρισμού 2016, εθελοντές μαθητές, μέλη συλλόγων, φορέων και δύτες καθάρισαν την παραλία και το λιμανάκι της Παντάνασας. Η δράση, η οποία πραγματοποιήθηκε με τον συντονισμό της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος HELMEPA, του Δήμου Μαλεβιζίου και του Λιμεναρχείου Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε για να αναδειχθεί το σημαντικό πρόβλημα της ρύπανσης του φυσικού περιβάλλοντος και η ανάγκη για άμεση αλλαγή του τρόπου συμπεριφοράς όλων μας. Στην εκδήλωση καθαρισμού συμμετείχαν μαθητές και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Γαζίου, δύτες από τη σχολή δυτών Stay Wet του Μονοναύτη, μέλη του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου, του Παγκρήτιου Ομίλου Φουσκωτών Σκαφών ν. Ηρακλείου, του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων Μαλεβιζίου, του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Μαλεβιζίου και της Ένωσης Προσωπικού του Λιμενικού Σώματος, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαλεβιζίου, οι Δημοτικές Κοινότητες Γαζίου και Ροδιάς, η Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ., το Λιμεναρχείο Ηρακλείου και Ληνοπεραμάτων και η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Μαλεβιζίου.

Συγχαρητήριο μήνυμα από το Δ.Σ.

 

Αγαπητά μέλη του ΝΟΓΚ,

με χαρά θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο όμιλος μας έλαβε την μεγαλύτερη αποζημίωση στο νότιο Αιγαίο (έστω και συμβολική, μόλις 600 ευρώ, δείτε συνημμένο έγγραφο), σαν πρώτος πολυνίκης όμιλος.  Επίσης ο όμιλος βρίσκεται στο απόγειο των επιτυχιών του και τώρα όσο ποτέ, η συνοχή είναι απαραίτητη για να συνεχίσει τις επιτυχίες που τόσο δύσκολα επετεύχθησαν.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας!

 

Ανακοίνωση Γενικής Συνέλευσης, 20 Μαΐου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης συγκαλεί τη συνέχεια της τακτικής Γενικής Συνέλευσης της 23/04/16, την Παρασκευή 20 Μαΐου και ώρα 18:00 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου. Την ίδια ημερομηνία θα διεξαχθούν και οι αρχαιρεσίες για τo νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή.
 

Τα θέματα της ημερησίας διατάξεως είναι τα ακόλουθα:
1. Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. και λοιπών οργάνων του Ομίλου
 

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση καθώς και δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας για τα όργανα του Ομίλου, έχει κάθε ταμειακώς ενήμερο τακτικό μέλος. Κατά την εκλογική διαδικασία θα εκλεγούν επτά (7) τακτικά μέλη Διοικητικού Συμβουλίου και τρία (3) αναπληρωματικά, τρία (3) μέλη Εφορευτικής Επιτροπής και δύο (2) αναπληρωματικά, καθώς και τρία (3) μέλη της Εξελεγκτικής Επιτροπής και δύο (2) αναπληρωματικά.


Προσκαλούνται τα τακτικά μέλη που επιθυμούν να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους για κάθε ένα από τα τρία όργανα του Ομίλου (Διοικητικό Συμβούλιο, Εφορευτική Επιτροπή, Εξελεγκτική Επιτροπή), μέχρι επτά (7) ημέρες πριν τις εκλογές (Παρασκευή 13 Μαΐου).
Για τη δήλωση υποψηφιότητας θα πρέπει να σταλεί σχετικό e-mail στο info@nogk.gr όπου θα αναφέρεται για ποιο από τα τρία όργανα θέτει την υποψηφιότητα.


Εκ του Δ.Σ ΝΟΓΚ 


Αποτελέσματα Διασυλλογικού Αγώνα 'Άνοιξη 2016', 19-20 Μαρτίου 2016, ΝΟΓΚ

 Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Διασυλλογικός Αγώνας "Άνοιξη 2016" όπου πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΝΟΓΚ στις 19-201 Μαρρτίου 2016. Τα αποτελέσματα επισυνάπτονται.

Γενική Συνέλευση ΝΟΓΚ

 Tο Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης συγκαλεί τακτική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 30 Μαρτίου και ώρα 18:00 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου. Την ίδια ημερομηνία θα διεξαχθούν και οι αρχαιρεσίες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει η απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία κατά την προαναφερόμενη ημερομηνία η Γενική Συνέλευση θα συγκληθεί χωρίς νέα πρόσκληση την επόμενη μέρα, Τετάρτη 6 Απριλίου και ώρα 18:00 στην ίδια τοποθεσία.ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ « ΑΝΟΙΞΗ 2016 », 19-20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

 Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία  και το Δήμο Μαλεβυζίου, σύμφωνα με το ετήσιο πρόγραμμα του, αγώνων και εκδηλώσεων, διοργανώνει τον Διασυλλογικό αγώνα  «ΑΝΟΙΞΗ 2016» στις 19-20 Μαρτίου  για τις κατηγορίες  Optimist,    Laser 4.7 &  Laser  RDL.  Προκήρυξη

Ανακοίνωση Aναβολής Γ.Σ. ΝΟΓΚ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης "ΝΟΓΚ", με απόφαση πρακτικού της συνεδρίασης στις 29/02/2016 ανακοινώνει ότι η προγραμματισμένη για ερχόμενη Παρασκευή 4/3 Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.) των μελών αναβάλλεται.

 

 

Γενική Συνέλευση ΝΟΓΚ

  Tο Δ.Σ. του Ομίλου συγκαλεί Τακτική Γενική Συνέλευση την Παρασκευή 4 Μαρτίου και ώρα 18:00 στις εγκαταστάσεις του Ομίλου. Την ίδια ημερομηνία θα διεξαχθούν και οι αρχαιρεσίες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Προκήρυξη Αγώνα Σκαφών Κλάσης J24 “ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΑΤΤΗ” από τον Ναυταθλητικό Όμιλο Τζιτζιφιών Καλλιθέας (ΝΟΤΚ) 12-14 Μαρτίου 2014

  Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τζιτζιφιών Καλλιθέας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Σκαφών Κλάσης J/24, και την ΕΙΟ/ΕΑΘ, διοργανώνει τον Πανελλήνιο Διασυλλογικό Αγώνα Σκαφών Κλάσης J/24, με την επωνυμία ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΑΤΤΗ. Οι ιστιοδρομίες θα διεξαχθούν από τις 12 έως και τις 14 Μαρτίου 2016, στον Φαληρικό Όρμο.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Ανακοίνωση Σχολής προχωρημένων Ανοικτής Θάλασσας, Φεβρουάριος - Μάρτιος 2014

 

Μια σχολή για όσους ολοκλήρωσαν τη Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας και θέλουν να συνεχίσουν την εξέλιξη των δεξιοτήτων τους. Για όσους αναζητούν την εμπειρία των μεγάλων ταξιδιών και όσους τους ενδιαφέρει η περαιτέρω εξοικείωση με το σκάφος, με τελικό αποτέλεσμα τη σιγουριά στους χειρισμούς του. Αγκυροβολία, προσέγγιση λιμανιού και θέσης, δέσιμο, καθήκοντα κυβερνήτη και πληρώματος, βάρδιες, οργάνωση για μεγάλο ταξίδι και νυχτερινές πλεύσεις, τριμμάρισμα πανιών, Δ.Κ.Α.Σ., αντιμετώπιση καταστάσεων κινδύνου και αντιμετώπιση βασικών προβλημάτων της μηχανής είναι τα θέματα που θα καλυφθούν σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο με πολλές επαναλήψεις. Ο κάθε μαθητής θα βρεθεί σε θέση κυβερνήτη, εκ περιτροπής, θα αντιμετωπίσει τις ευθύνες της θέσης και θα διαχειριστεί τις καταστάσεις που προκύπτουν. 

Δελτίο τύπου 8 Δεκεμβρίου 2015

 

 Πλούσιο ιστιοπλοϊκά και αυτό το Σαββατοκύριακο για μικρούς και μεγάλους αθλητές του Ν.Ο.Γ.Κ !
Η αγωνιστική ομάδα τριγώνου επέστρεψε από το διασυλλογικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Νικόλαο το Σαββατοκύριακο 5-6 Δεκεμβρίου, με πολλές επιτυχίες. Με 15 συνολικά αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν στις κατηγορίες Optimist,  Laser RDL & Laser 4.7,  με υπέροχο καιρό και μια άρτια διοργάνωση από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Αγίου Νικολάου, ο ΝΟΓΚ κατέκτησε τα παρακάτω μετάλλια:

  • Optimist: 3ος στη γενική κατάταξη  και 2ος στα αγόρια ο Κωστής Κουκουτσάκης, στα 11χρονα και στα κορίτσια η Μαρία Σκουλούδη, 3ος στα 11χρονα ο Τάσος Παπαδόπουλος,
  • Laser 4.7:1ος ο Γιάννης Κουμπανάκης
  • Laser Radial: 1ος ο Βασίλης Σκαρπαθιωτάκης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ - ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

 Η Ε.Ι.Ο. υλοποιώντας την απόφαση της 1ης τακτικής γενικής συνέλευσης του 2012 και μέσα στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού και της εναρμόνισης της ελληνικής ιστιοπλοΐας με τα διεθνή δεδομένα, προχωρά στην έκδοση ηλεκτρονικών δελτίων αθλητών. 

ΕΚΔΟΣΗ , ΑΝΑΝΕΩΣΗ,

ΕΚΔΟΣΗ ΤΡΙΓΩΝΟ, ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΡΙΓΩΝΟ

Προκήρυξη διασυλλογικού αγώνα <<ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΑΖΙΟΥ>> 12-13 Δεκεμβρίου

 Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία  και το Δήμο Μαλεβυζίου, σύμφωνα με το ετήσιο πρόγραμμα του, αγώνων και εκδηλώσεων, διοργανώνει τον Παγκρήτιο διασυλλογικό αγώνα  «ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΑΖΙΟΥ 2015 » στις 12-13 Δεκεμβρίου για τις κατηγορίες  Optimist,    Laser 4.7 ,  Laser  RDL  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

Αθλητικές Ταυτότητες ΝΟΓΚ

 Αγαπητά μέλη-αθλητές του ΝΟΓΚ,

Ο Όμιλος μας για να συνεχίσει να παρέχει υπηρεσίες στα μέλη του, χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας σε διαρκή βάση. Η υποστήριξη αυτή έρχεται εδώ και πολλά χρόνια από μια μερίδα ανθρώπων που αγαπούν τον Όμιλο και έχει πολλές διαφορετικές μορφές. Άλλοτε προσφέρεται σαν υλικό, άλλοτε σαν υπηρεσία και άλλες φορές σαν οικονομική ενίσχυση. 


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ J24 «ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΑΖΙΟΥ» 17-18/10/2015

 Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο προγραμματισμένος διασυλλογικός αγώνας της Κλάσης J24 , στο κόλπο της Παντάνασσας , υπό τη διοργάνωση του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης (ΝΟΓΚ).

Δυο ιδανικές και ηλιόλουστες μέρες βοήθησαν να ολοκληρωθεί ο αγώνας σύμφωνα με το πρόγραμμα του. Το Σάββατο 17 /10, η πρώτη εκκίνηση στα 8 σκάφη που συμμετείχαν , δόθηκε στις 13:00  και ολοκληρώθηκαν οι 3 προγραμματισμένες κούρσες. Ο άνεμος έπνεε από τις 350ο έως και τις 20ο  και η ένταση του ήταν από 8-12 κόμβους. Από την πρώτη μέρα ξεχώρισαν τα 3 πληρώματα που θα διεκδικούσαν τις 3 πρώτες θέσεις και αυτά ήταν τα πληρώματα των σκαφών, ΕΥΝΙΚΗ, J  MANIA και ΚΙΚΑ. 

Αποτελέσματα

 

 

Πανελλήνιο Διασυλλογικό Αγώνα Σκαφών Κλάσης J/24, Κύπελλο Γαζίου, 17-18 Οκτωβρίου 2015

 

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Σκαφών Κλάσης J/24, και την ΕΙΟ/ΕΑΘ, διοργανώνει τον Πανελλήνιο Διασυλλογικό Αγώνα Σκαφών Κλάσης J/24, Κύπελλο Γαζίου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 17 έως και τις 18 Οκτωβρίου 2015, στην Παντάνασσα, Γαζίου, Κρήτης. Προκήρυξη

Έναρξη της 30ης σχολής Ανοικτής Θάλασσας, Οκτώβριος-Δεκεμβριος 2015

 Σε μια εποχή σκληρών αναμετρήσεων με την πραγματικότητα, την κοινωνία και τον εαυτό μας, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης, διοργανώνει την 30η Σχολή Ανοικτής Θάλασσας και καλεί ανοικτά τον κόσμο σε μια ευκαιρία αναζήτησης θετικού πνεύματος.

Πρώτη συνάντηση την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου στις 18:00 στα γραφεία του Ομίλου στο Λιμανάκι της Παντάνασσας. 

Δελτίο Τύπου

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΝΑΥΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, 21-25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

 

Γνωρίζεται ότι ο εορτασμός της παγκόσμιας ναυτικής ημέρας (World Maritime Day) για το έτος 2015 έχει προγραμματισθεί από το διεθνή ναυτιλιακό οργανισμό (Ι.Μ.Ο.) για την εβδομάδα από 21-25 Σεπτέμβριου 2015. Ειδικά για την χώρα μας ο εορτασμός θα πραγματοποιηθεί την 24η Σεπτεμβρίου 2015. Το θέμα του φετινού εορτασμού είναι "Ναυτική Παιδεία και Εκπαίδευση (Maritime Education and Training)"

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΑΦΩΝ ΚΛΑΣΗΣ J24 - ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 

 

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αγίου Νικολάου σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Σκαφών Κλάσης J/24, και την ΕΙΟ/ΕΑΘ, διοργανώνει τον Πανελλήνιο Διασυλλογικό Αγώνα Σκαφών Κλάσης J/24. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 26 Σεπτεμβρίου έως και τις 27 Σεπτεμβρίου 2015 στον Άγιο Νικόλαο, Κρήτης

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ

 

Συμμετοχή Ν.Ο.Γ.Κ στο «Κύπελλο ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ 2015», 6-10 Σεπτεμβρίου 2015

 

Τα παιδιά του  Ν.Ο.Γ.Κ. στο 1ο κύπελλο Καστελόριζο 2015!

Παραμένοντας για μια ακόμη φορά ενεργός και ευαισθητοποιημένος στα αθλητικά δρώμενα ο Ν.Ο.Γ.Κ.,  συμμετείχε με πολυμελή αποστολή στον «Διεθνή Αγώνα Ιστιοπλοΐας Ακριτικών Νησιών - Κύπελλο Καστελόριζο 2015» που διοργάνωσε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, σε συνεργασία με τους ναυταθλητικούς ομίλους, Ν.Α.Ο.Β.Β., Ν.Α.Ο.Β., Ν.Ο.Β., Ν.Ο.Κ.Β. και τον Δήμο Μεγίστης, στις 5-9 Σεπτεμβρίου 2015.

 

Έναρξη προπονήσεων τρίγωνου Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

 

Αγαπητοί Γονείς, 
Ο Ναυτικός όμιλος ενημερώνει τους γονείς και τους αθλητές ότι τα μαθήματα των προπονήσεων ξεκινούν το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου.
Ο κάθε αθλητής θα ακολουθήσει το πρόγραμμα που είχε την χειμερινή περίοδο.
Ο ΝΟΓΚ σας εύχετε καλή σχολική και ιστιοπλοική χρονιά!

 

 

Πρώτο στο Aegean Regatta 2015 το El Viento με κυβερνήτη τον Ηλία Κοβατζή

 

 

Ο διεθνής ιστιοπλοϊκός αγώνας «AEGEAN REGATTA 2015» που διεξήχθη για 15η χρονιά, από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και την  Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, από τις  22 έως τις 28  Αυγούστου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, προσφέροντας έντονες συγκινήσεις στους 700 ιστιοπλόους των 77 σκαφών που συμμετείχαν, που εκτός από την αγωνιστική εμπειρία, γνώρισαν τα πανέμορφα νησιά της Χίου, της Σάμου και των Λειψών. Επιφύλαξε βέβαια για μια ακόμη φορά περηφάνια και συγκίνηση για την Κρήτη και την οικογένεια του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης (ΝΟΓΚ), καθώς ο εκπαιδευτής του ομίλου Ηλίας Κοβατζής με το σκάφος El Viento και πλήρωμα τους Ειρήνη Συγγελάκη, Ειρήνη Νεοφύτου, Κων/νο Ζαμπετάκη, Δημήτρη Σταυρουλιδάκη, Γιώργο Σταμάτακη, Ιωάννα Μαρκίδου, κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία ORC Club, συναγωνιζόμενοι τα καλύτερα πληρώματα Ανοικτής Θάλασσας Πανελληνίως. Επίσης οι αθλητές του ομίλου μας Νίκος Καμπιτάκης και Λευτέρης Σταυρακάκης κατέκτησαν την 1η θέση στην κατηγορία IRC με το σκάφος Jinetera του ΝΟΤΚ.

Cretan Union Cup, Δελτίο τύπου Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

 

 Με πολύ άστατους ανέμους και όλα τα καιρικά φαινόμενα έπλευσαν τα σκάφη του Cretan Union Cup 2015 την 3η ιστιοδρομία από το Ηράκλειο στην Σητεία την Τρίτη 26 Μαίου 2015. Η εκκίνηση δόθηκε από τον κόλπο του Ηρακλείου ακριβώς στις 11.00 όπως ήταν προγραμματισμένο με ανέμους έντασης 6-7 knofs και αρκετή ηλιοφάνεια. Ενώ απλώθηκε ο στόλος με κατεύθυνση προς την Σητεία, δοκιμάστηκαν οι αντοχές και οι ικανότητες των πληρωμάτων, αφού αντιμετώπισαν από άπνοιες έως και ακραία καιρικά φαινόμενα με ισχυρούς ανέμους και βροχή.

 

Cretan Union Cup - Δελτίο τύπου 25 Μαΐου 2015

 Στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης,  χτες το  απόγευμα 24 Μαΐου 2015 στις 20.00, έγινε η υποδοχή των σκαφών που θα συμμετάσχουν στην Regatta  Cretan Union Cup 2015,  τα οποία ήρθαν από διάφορα λιμάνια της Ελλάδας, της Αμερικής και της Αυστραλίας. Τα σκάφη και τα πληρώματά τους υποδέχτηκαν στον Όμιλο,  τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής μαζί με τον πρόεδρο  καθ. Ιωάννη Παλλήκαρη. Στη συνέχεια, μετά τα καλωσορίσματα και τις εγγραφές των σκαφών, έδωσε την ευλογία του  ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης  κ.κ. Ειρηναίος και ακολούθησε ένα ωραίο κρητικό γλέντι. 

 

Πρόγραμμα CRETAN UNION CUP 2015

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Cretan Union Cup

Εκκίνηση Αγώνα Cretan Union Cup

Η εκκίνηση του αγώνα cretan union cup θα γίνει απο το Λιμανάκι  της Παντάνασσας Γαζίου.
 

Προκύρηξη Cretan Union Cup

 Η Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και τους Ναυταθλητικούς Ομίλους της Κρήτης ΙΟ Ηρακλείου, ΙΟ Αγ. Νικολάου & ΝΟ Σητείας και με συντονιστή τον Ναυταθλητικό Όμιλο Γαζίου Κρήτης, διοργανώνουν από τις 23 έως 29 Μαίου 2015 Αγώνα Ανοικτής Θαλάσσης με την επωνυμία «CRETA UNION CUΡ 2015». Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην θαλάσσια περιοχή του Κρητικού Πελάγους.

Στον Αγώνα γίνονται δεκτά σκάφη ολικού μήκους ίσου η μεγαλύτερου των 7 μέτρων καταμετρημένα κατά ORCi & ORC Club, εφόσον έχουν έγκυρο πιστοποιητικό καταμέτρησης 2015.

Στον αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν και σκάφη χωρίς τα ανωτέρω πιστοποιητικά, σύμφωνα με τους όρους του παραρτήματος Α. 

Σχολή Αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας, Απρίλιος - Μάιος 2015

 Για ιστιοπλόους που έχουν ολοκληρώσει τη Σχολή Ανοιχτής Θάλασσας ή τη Σχολή Προχωρημένων​, το επόμενο βήμα ανάπτυξης των δεξιοτήτων τους έχει να κάνει με την Αγωνιστική Ιστιοπλοΐα. Σε αυτή τη σχολή οι μαθητές θα έρθουν αντιμέτωποι με τις προκλήσεις ενως ιστιοπλοϊκού αγώνα, Όρτσα­Πρύμα και Ανοιχτής Θάλασσας (Inshore και Offshore).

Έναρξη μαθημάτων Τρίτη 21 Απριλίου

 

Δεντροφύτευση στο λιμανάκι της Παντάνασσας

Οι εθελοντές καθάρισαν, καλλώπισαν και φύτευσαν στον χώρο δενδράκια. Δενδροφύτευση στο λιμανάκι της Παντάνασσας πραγματοποίησαν το Λιμενικό Ταμείο Γαζίου, το Λιμεναρχείο και τα μέλη του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου. Οι εθελοντές καθάρισαν, καλλώπισαν και φύτευσαν στον χώρο δενδράκια τα οποία και περιέφραξαν για προστασία, ενώ τόσο τα δένδρα όσο και όλα τα υλικά που χρειάστηκαν, προσφέρθηκαν από την οικογένεια Κωστάκη, στη μνήμη του Ζαχαρία Κωστάκη.

 

Προκήρυξη Cretan Union Cup, 23-29 Mαϊου 2015

  Η Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και τους Ναυταθλητικούς Ομίλους της Κρήτης ΙΟ Ηρακλείου, ΙΟ Αγ. Νικολάου & ΝΟ Σητείας και με συντονιστή τον Ναυταθλητικό Όμιλο Γαζίου Κρήτης, διοργανώνουν από τις 23 έως 29 Μαίου 2015 Αγώνα Ανοικτής Θαλάσσης με την επωνυμία «CRETA UNION CUΡ 2015». Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην θαλάσσια περιοχή του Κρητικού Πελάγους. Στον Αγώνα γίνονται δεκτά σκάφη ολικού μήκους ίσου η μεγαλύτερου των 7 μέτρων καταμετρημένα κατά ORCi & ORC Club, εφόσον έχουν έγκυρο πιστοποιητικό καταμέτρησης 2015. 

 

 

 

 

 

Σάρωσαν στα Optimist τα παιδιά του Ν.Ο.Γ.Κ. στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοϊας στη Χίο!

 

Μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου 2015, που διεξήχθη στη Χίο στις 22-23-24 Μαρτίου στις κατηγορίες Optimist- Laser 4.7.

Η αποστολή του ΝΟΓΚ με επικεφαλής τους προπονητές τους Ηλία Κοβατζή και Ρωμανό Φωσκίνη, με 11 αθλητές, με πολύ κέφι και όρεξη για αγώνα, πραγματοποίησαν το μεγάλο ταξίδι για τη Χίο και εκτός από μια ακόμη υπέροχη εμπειρία,  απέκτησαν πολλές διακρίσεις και σημαντικές προκρίσεις!

Οι αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα ήταν οι Β. Βλαχάκη, Θ. Παπαδάκη, Γ. Μονιάκης, Γ. Κουκουτσάκης, Κ. Κουκουτσάκης Α. Καβουσανού, Μ. Γεωργόπουλος, Γ. Κουμπανάκης, Θ. Κοβατζής, Τ. Παπαδόπουλος, Μ. Σκουλούδη. 

 

Νικητής το σκάφος Minoan Spirit από το ΝΟΓΚ στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στον Όρμο της Σούδας!

 

Νικήτης το Minoan Spirit από το ΝΟΓΚ στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στα Χανιά. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο πρώτος πανελλήνιος διασυλλογικός αγώνας σκαφών κλάσης J24 με επωνυμία “ΟΡΜΟΣ ΣΟΥΔΑ 2015” στις 21 με 22 Μαρτίου 2015. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων σε συνεργασία με την ΕΑΘ/ΕΙΟ και τον Ελληνικό Σύνδεσμο Σκαφών Κλάσης J24, και συμμετείχαν 9α σκάφη.

 


Το Μάϊο το Cretan Union Cup !

 

Ο  Δήμος Μαλεβιζίου , ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ  και ο εμπνευστής  του ΜΙΝΟΑΝ CUP, Πρόεδρος του ΝΟΓΚ, καθηγητής  Πανεπιστημίου Κρήτης Ιωάννης  Παλλήκαρης συνδιοργανώνουν με τους Ναυταθλητικούς Ομίλους της Κρήτης, ΙΟΗ, ΙΟΑΝ, ΝΟΣ και ΝΟΧ,  το φετινό Cretan Union Cup.

Από τις 23 έως τις 29 Μαΐου 2015 τα πληρώματα και τα σκάφη που θα λάβουν μέρος στην γενέτειρα του Δία, θα ζήσουν μοναδικές εμπειρίες στο πανέμορφο Κρητικό πέλαγος και τη ζεστή φιλοξενία που μόνο η Κρήτη μπορεί να προσφέρει. 

29η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας, Μάρτιος ­ Μάιος 2015

 Μια σχολή για άτομα κάθε ηλικίας και κάθε φυσικής κατάστασης που θέλουν να βιώσουν την εμπειρία της ιστιοπλοΐας με σκάφη ανοιχτής θάλασσας, κατάλληλα για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων με απόλυτη ασφάλεια.​ Έλα να μάθεις τα μυστικά της ναυτικής τέχνης και της ναυτιλίας. Μάθε να χειρίζεσαι το σκάφος και τα πανιά του. Ζήσε την εμπειρία της ιστιοπλοΐας, της θάλασσας και του ανέμου. Γίνε μέλος μιας δυνατής ομάδας και μιας καλής παρέας.

Συνάντηση Γνωριμίας: Πέμπτη, 26 Μαρτίου 

Πρόσκληση στην κοπή πίτας & στον αποκριάτικο χορό του ΝΟΓΚ, Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

   Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης σας προσκαλεί στην  κοπή πίτας και αποκριάτικο χορό, το Σάββατο 
21 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 19.00 στην ταβέρνα «ΘΕΑ», στην Ρογδιά. Θα γίνει απονομή << Πιστοποιητικού
Ιστιοπλοΐας>> σε όλα τα παιδιά του Ομίλου, που παρακολούθησαν τα τμήματα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου για το έτος 2014.Επίσης θα πραγματοποιηθεί απονομή στος αποφοιτήσαντες μαθητές 27ης και 28ης Σχολής Ανοιχτής θάλασσας. Με εκτίμηση Εκ του Δ.Σ. του ΝΟΓΚ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑΣ “ISLE OF KAMΜENI 2014” 3-5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

 Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης προκηρύσσει τον αγώνα .ISLE OF KAΜMENI 2014. από την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 για σκάφη καταμετρημένα κατά ORCi και ORC CLUB. Ο αγώνας αποτελείται από 1 Ιστιοδρομία η εκκίνηση της οποίας θα δοθεί την Παρασκευή 3/10/2014 και ώρα 19:00. Η Επιτροπή Αγώνα έχει τη δυνατότητα να αναβάλει την εκκίνηση του αγώνα κατά το χρονικό διάστημα που κρίνει αναγκαίο.

 

Υπόθεση του ΝΟΓΚ η πρώτη τριάδα της Κρήτης στα J24! «ΚΥΠΕΛΟ ΓΑΖΙΟΥ 20-21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014» J24

 Ο διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας «ΚΥΠΕΛΟ ΓΑΖΙΟΥ 20-21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014» σκαφών J24 που διοργάνωσε  ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης (ΝΟΓΚ) στις 20-21 Σεπτεμβρίου 2014, ανέδειξε για μια ακόμη φορά το υψηλό επίπεδο ναυταθλητισμού και την αγωνιστική αξία του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης (ΝΟΓΚ).

Στην κατηγορία των J24 στη Γενική κατάταξη ο ΝΟΓΚ κατέλαβε ολόκληρο το βάθρο κατακτώντας και την 1η (KIKA) και την 2η (MOMENTUM) και την 3η θέση (MINOAN SPIRIT)!

Το Σάββατο ο άνεμος ήταν βορειοδυτικός ιδανικής έντασης. Αν και οι προβλέψεις για την Κυριακή για χαμηλής έντασης αέρα δεν βγήκαν επικράτησαν πάλι βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 20-25 μίλια (5-6 μποφόρ) αναγκάζοντας τα πληρώματα να χρησιμοποιήσουν τα μικρά τους πανιά (φλόκους).  Οι πολλές αλλαγές του καιρού ήταν ένα στοιχείο που βοήθησε να αναδειχτούν τα πιο έμπειρα πληρώματα.

 

28η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας Οκτώβριος Νοέμβριος 2014

 Γίνε κυβερνήτης ιστιοφόρου σκάφους, ξεκινώντας από το μηδέν! Μια σχολή για άτομα κάθε ηλικίας και κάθε φυσικής κατάστασης που θέλουν να βιώσουν την εμπειρία της ιστιοπλοΐας με σκάφη ανοιχτής θάλασσας, κατάλληλα για ταξίδια

μεγάλων αποστάσεων με απόλυτη ασφάλεια. Έλα να μάθεις τα μυστικά της ναυτικής τέχνης και της ναυτιλίας. Μάθε να χειρίζεσαι το σκάφος και τα πανιά του. Ζήσε την εμπειρία της ιστιοπλοΐας, της θάλασσας και του ανέμου.

Γίνε μέλος μιας δυνατής ομάδας και μιας καλής παρέας. 

Συνάντηση Γνωριμίας: Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου

Έναρξη Μαθημάτων: Σάββατο, 11 Οκτωβρίου

Πληροφορίες: 2810841504 6977926169, 6977272525

info@nogk.gr

● Αίτηση συμμετοχής στο https://tinyurl.com/p6lt2z7 και στη γραμματεία του ΝΟΓΚ.

Υπόθεση του ΝΟΓΚ η πρώτη τριάδα της Κρήτης στα Optimist στον Αγίου Νικόλαο!

 Ο διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός αγώνας «ΝΕΑΡΧΟΣ» σκαφών Optimist και Laser 4.70 και Radial που διοργάνωσε  ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Αγίου Νικολάου (ΙΟΑΝ) στις 13-14 Σεπτεμβρίου 2014, ανέδειξε για μια ακόμη φορά το υψηλό επίπεδο ναυταθλητισμού και την αγωνιστική αξία  του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης (ΝΟΓΚ).

Στην κατηγορία των Optimist στη Γενική κατάταξη (μικτή αγόρια-κορίτσια) ο ΝΟΓΚ κατέλαβε ολόκληρο το βάθρο κατακτώντας και την 1η (Θάλεια Παπαδάκη) και την 2η (Βάσω Βλαχάκη) και την 3η θέση (Γιάννης Κουμπανάκης)!

 

Σάρωσαν οι ιστιοπλόοι του ΝΟΓΚ στο διασυλλογικό της Σητείας!

 Με 14μελή αποστολή συμμετείχε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης (ΝΟΓΚ) το περασμένο Σαββατοκύριακο 6-7 Σεπτεμβρίου 2014 στη Σητεία,  στον  5ο διασυλλογικό αγώνα Ιστιοπλοΐας τριγώνου σκαφών optimist και Laser 4.70 και radial, με την επωνυμία «Γρηγόρης Χλουβεράκης» που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας.
Στον αγώνα που διεξήχθη με ιδανικές καιρικές συνθήκες συμμετείχαν όλοι οι όμιλοι Κρήτης και περισσότεροι από 50 αθλητές. Ο ΝΟΓΚ συμμετείχε με τη βασική αγωνιστική του ομάδα, αλλά και με νεότερα μέλη της που για πρώτη φορά έζησαν την εμπειρία ενός διασυλλογκού πρωταθλήματος,  συνοδευόμενοι όλοι από τους προπονητές τους Ηλία Κοβατζή και Ρωμανό Φωσκίνη.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΑΖΙΟΥ j24 20 – 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014

 Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Σκαφών Κλάσης J/24, και την ΕΙΟ/ΕΑΘ, διοργανώνει Πανελλήνιο Διασυλλογικό Αγώνα Σκαφών Κλάσης J/24 με ονομασία ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΑΖΙΟΥ. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 20 έως 21 Σεπτεμβρίου 2014 στην ευρύτερη περιοχή της Παντάνασσας Μαλεβιζίου.

 

 

 


Πρώτος στο Ράλλυ Αιγαίου ο ΝΟΓΚ με το El Viento - GOODYEAR!

     Η μεγαλύτερη ιστιοπλοϊκή διοργάνωση της χρονιάς το 51ο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου 2014 έλαβε τέλος και για μια ακόμη φορά ο Ν.Ο.Γ.Κ απέδειξε το υψηλό αγωνιστικό του επίπεδο σε όλες τις ιστιοπλοϊκές κατηγορίες που διατηρεί,  πραγματοποιώντας μια ηχηρή και εντυπωσιακή παρουσία.   Ο εκπαιδευτής Ανοικτής Θάλασσας του ομίλου Ηλίας Κοβατζής με το σκάφος El Viento - Goodyear και πλήρωμα τους Γιώργο Καψαλάκη, Ειρήνη Συγγελάκη, Μαριλένα Χαχλιούτη, Πόπη Κατσούλη, Κωσταντή Ζαχαρόπουλο, Νατάσσα Κολομβότσου, Γιώργο Παπαντωνάκη, κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία ORC Club, συναγωνιζόμενοι τα καλύτερα πληρώματα Ανοικτής Θάλασσας Πανελληνίως.

ΑΓΩΝΑΣ “ISLE OF KAMENI 2014”, 13-15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

 Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης προκηρύσσει τον αγώνα «ISLE OF KAMENI 2014» από την Παρασκευή 13 Ιουνίου έως την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 για σκάφη καταμετρημένα κατά ORCi και ORC CLUB. Ο αγώνας αποτελείται από 1 Ιστιοδρομία η εκκίνηση της οποίας θα δοθεί την Παρασκευή 13/06/2014 και ώρα 19:00Η Επιτροπή Αγώνα έχει τη δυνατότητα να αναβάλει την εκκίνηση του αγώνα κατά το χρονικό διάστημα που κρίνει αναγκαίο. 


Σχολή Αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας Απρίλιος- Μάιος 2014

 Για ιστιοπλόους που έχουν ολοκληρώσει τη Σχολή Ανοιχτής Θάλασσας ή τη Σχολή Προχωρημένων, το επόμενο βήμα ανάπτυξης των δεξιοτήτων τους έχει να κάνει με την Αγωνιστική Ιστιοπλοΐα. Σε αυτή τη σχολή οι μαθητές θα έρθουν αντιμέτωποι με τις προκλήσεις ενως ιστιοπλοϊκού αγώνα, Όρτσα­Πρύμα και Ανοιχτής Θάλασσας (Inshore και Offshore).

Συνάντηση Γνωριμίας: Δευτέρα, 19 Μαΐου 19:00 

 


Αποτελέσματα Διασυλλογικου αγωνα ΑΝΟΙΞΗ 2014

  Σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα  και με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο   διασυλλογικός ιστιοπλοϊκός  αγώνας  «ΑΝΟΙΞΗ 2014», που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης Ν.Ο.Γ.Κ., σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία  και το Δήμο Μαλεβιζίου,  το Σαββατοκύριακο  10 & 11 Μαΐου 2014 στο λιμανάκι της Παντάνασσας. 

 

Διασυλλογικός αγώνας ΝΟΓΚ 10-11/05/2014

  Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία  και το Δήμο Μαλεβυζίου, σύμφωνα με το ετήσιο πρόγραμμα του, αγώνων και εκδηλώσεων, διοργανώνει τον Διασυλλογικό αγώνα  «ΑΝΟΙΞΗ 2014» στις 10-11 Μαΐου για τις κατηγορίες  Optimist,    Laser 4.7,  Laser  RDL και άλλες κατηγορίες όπως 420, 470, Laser Pico, Laser 2, Laser 16.

 

Δελτίο τύπου ΝΟΓΚ Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πόρτο-Πάπτη Ιτέα

 Στο Χρυσό Στόλο η Θάλεια Παπαδάκη!
 

Τα δυνατά τους έβαλαν οι αθλητές του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης, αφού μετά την πρόκριση που πέτυχαν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου 2014, τον περασμένο μήνα στη Ρόδο, οι  Γ. Κουμπανάκης, Θ. Παπαδάκη, Β. Βλαχάκη, Α. Καβουσανού και Γ. Μονιάκης, συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist στο Πόρτο Ράφτη   από 12 έως 16 Απριλίου, και αγωνίστηκαν επάξια  ανάμεσα στους 250 καλύτερους αθλητές Optimist της Ελλάδας.

Καλή Ανάσταση

 

      Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης 
σας εύχονται καλή Ανάσταση!
                               
                                  H ευλογία της Αναστάσεως να χαρίζει δύναμη και επιτυχίες στην κάθε σας προσπάθεια.

 

 

Πρώτη η Ελληνική Αστυνομία στην Α Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος J24, 4-6 Απριλίου 2014

 Με σύμμαχο τον καιρό και τον αέρα ολοκληρώθηκε η Α’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της κλάσης σκαφών J24, που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου από την Παρασκευή 4 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 στον Φαληρικό Όρμο. Έντεκα ομάδες από την Αθήνα, την Κρήτη και τη Θεσσαλονίκη και περίπου 70 ιστιοπλόοι έδωσαν μεγάλες μάχες κατά τη διάρκεια των τριών αγωνιστικών ημερών, προσφέροντας μεγάλο ανταγωνισμό και υψηλό θέαμα, κάνοντας το πρώτο βήμα που οδηγεί στην κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Αποτελέσματα


Δελτίο Τύπου - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα J24 2014, 4-6/4/2014, ΝΟΠΦ, Μαρίνα Φλοίσβου

  Πυρετωδώς ολοκληρώνονται οι τελευταίες προετοιμασίες των ομάδων για την επικείμενη Α’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της κλάσης σκαφών J24, η οποία θα διεξαχθεί στον Φαληρικό Όρμο από την Παρασκευή 4 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 6 Άπριλίου 2014. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κλάσης διεξάγεται κάθε χρόνο σε δύο φάσεις, εκ των οποίων μία διοργανώνεται στην Αθήνα και μία στην Κρήτη. Φέτος η Β’ Φάση θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στα Χανιά.

 

3o το Minoan Spirit στον πρώτο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Αγώνα J24 στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, 22-23/3/2014

 3ο το Minoan Spirit απο τον ΝΟΓΚ στον πρώτο Πανελλήνιος Διασυλλογικός αγώνας της χρονιάς σκαφών κλάσης J/24 διεξήχθη και διοργανώθηκε με επιτυχία απο το Ν.Ο.Ε. και εδώ θα βρείτε τα αποτελέσματα αυτού. Αποτελεσματα

 

 

27η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας Απρίλιος ­ Μάιος 2014

 Γίνε κυβερνήτης ιστιοφόρου σκάφους, ξεκινώντας από το μηδέν. Μια σχολή για άτομα κάθε ηλικίας και κάθε φυσικής κατάστασης που θέλουν να βιώσουν την εμπειρία της ιστιοπλοΐας με σκάφη ανοιχτής θάλασσας, κατάλληλα για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων με απόλυτη ασφάλεια. Έλα να μάθεις τα μυστικά της ναυτικής τέχνης και της ναυτιλίας. Μάθε να χειρίζεσαι το σκάφος και τα πανιά του. Ζήσε την εμπειρία της ιστιοπλοΐας, της θάλασσας και του ανέμου. Γίνε μέλος μιας δυνατής ομάδας και μιας καλής παρέας.

Συνάντηση Γνωριμίας: Τετάρτη, 2 Απριλίου.

 

Χανιά -Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «Καθαρή Δευτέρα 2014»: Δύσκολος καιρός, αλλά πολλά μετάλλια για τον ΝΟΓΚ!

 Με 14μελή αποστολή συμμετείχε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης (ΝΟΓΚ),  στον Παγκρήτιο Τριήμερο Ιστιοπλοϊκό Αγώνα «Καθαρή Δευτέρα 2014» για τις κατηγορίες Optimist-Laser RDL-Laser 4.7 , που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων το τριήμερο 1, 2 και 3 Μαρτίου.

 

 

Νέα μεγάλη διάκριση για τον ΝΟΓΚ και τα σκάφη του Minoan Spirit και Elviento

  Συνεχίζει να δίνει το δυναμικό του παρόν στο χώρο της Ιστιοπλοΐας, ο ΝΟΓΚ με νέα διάκριση αυτή τη φορά όχι στις παιδικές κατηγορίες, αλλά στις κλάσεις των μεγάλων σκαφών και μάλιστα για τη συνολική του παρουσία στους αγώνες του 2013! Στην ετήσια απονομή της Ετήσιας Γενικής Κατάταξης 2013 που διοργάνωσε η Επιτροπή Ανοικτής Θάλασσας της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας το περασμένο Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, ο ΝΟΓΚ είχε την τιμή να λάβει το βραβείο για την 1η θέση πανελληνίως για την κλάση J24 που κατέκτησε το σκάφος MINOAN SPIRIT, και τη 2η θέση στην Κρήτη για την κλάση ORC που κατέκτησε το σκάφος ELVIENTO-GOODYEAR.

 

27η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας Απρίλιος-Μάιος 2014

 
Γίνε κυβερνήτης ιστιοφόρου σκάφους, ξεκινώντας από το μηδέν!

Μια σχολή για άτομα κάθε ηλικίας και κάθε φυσικής κατάστασης που θέλουν να βιώσουν την εμπειρία της ιστιοπλοΐας με σκάφη ανοιχτής θάλασσας, κατάλληλα για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων με απόλυτη ασφάλεια. Έναρξη 1 Απριλίου 2014!

Σχολή Προχωρημένων Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας Φεβρουάριος - Μάρτιος 2014

 

Μια σχολή για όσους ολοκλήρωσαν τη Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας και θέλουν να συνεχίσουν την εξέλιξη των δεξιοτήτων τους. Για όσους αναζητούν την εμπειρία των μεγάλων ταξιδιών και όσους τους ενδιαφέρει η περαιτέρω εξοικείωση με το σκάφος, με τελικό αποτέλεσμα τη σιγουριά στους χειρισμούς του. Αγκυροβολία, προσέγγιση λιμανιού και θέσης, δέσιμο, καθήκοντα κυβερνήτη και πληρώματος, βάρδιες, οργάνωση για μεγάλο ταξίδι και νυχτερινές πλεύσεις, τριμμάρισμα πανιών, Δ.Κ.Α.Σ., αντιμετώπιση καταστάσεων κινδύνου και αντιμετώπιση βασικών προβλημάτων της μηχανής είναι τα θέματα που θα καλυφθούν σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο με πολλές επαναλήψεις. Ο κάθε μαθητής θα βρεθεί σε θέση κυβερνήτη, εκ περιτροπής, θα αντιμετωπίσει τις ευθύνες της θέσης και θα διαχειριστεί τις καταστάσεις που προκύπτουν. 

Ο ΝΟΓΚ έκοψε την βασιλόπιτα του 2014

 Σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα και με γιορτινή διάθεση ο ΝΟΓΚ και τα μέλη του έκοψαν την περασμένη Κυριακή 19 Ιανουαρίου την πίτα τους, καλωσορίζοντας την νέα χρονιά, παρουσία μεγάλου αριθμού μελών και αθλητών του.

     Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ενώ κατά τη διάρκεια της ο καθ.κ.Ι.Παλλήκαρης, πρόεδρος του Ομίλου, απένειμε τα διπλώματα Ανοικτής Θάλασσας στους μαθητές των τελευταίων δύο σχολών και βράβευσε όλους τους αθλητές μικρούς και μεγάλους,οι οποίοι ασχολούνται με την ιστιοπλοΐα τριγώνου.

Κοπή πίτας του ΝΟΓΚ, Κυριακή 19/01/2013 και ώρα 18.00 στο κέντρο << Κτήμα Καλαθάκη>>

 Σας προσκαλούμε στον ετήσιο χορό - κοπή πίτας 2014 του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης. Την ερχόμενη Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014, στις 18:00 σε ένα πολύ όμορφο χώρο, το <<Κτήμα Καλαθάκη>>, στο δρόμο προς Μαλάδες.

 

 

 

Προκήρυξη και δήλωση συμμετοχής « ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΑΖΙΟΥ 2013 » 14-15/12/2013, Αποτελέσματα

 Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και το Δήμο Μαλεβυζίου, σύμφωνα με το ετήσιο πρόγραμμα του, αγώνων και εκδηλώσεων, διοργανώνει τον Παγκρήτιο διασυλλογικό αγώνα «ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΑΖΙΟΥ 2013 » στις 14-15 Δεκεμβρίου για τις κατηγορίες Optimist, Laser 4.7 , Laser RDL & Fun Boat (δηλαδή σκάφη που δεν διεξάγεται πανελλήνιο πρωτάθλημα για αυτά στην Ελλάδα, όπως Laser Regatta, Topper, Laser Piko κ.α) 


100 Χρόνια Ένωσης, Χανιά 29/11-1/12 2013

  Ο Ιστιοπλοϊκός ¨Όμιλος Χανίων, με την υποστήριξη της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και της  Επιτροπής  Ανοικτής Θαλάσσης, διοργανώνει τον αγώνα  «100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» , για σκάφη καταμετρημένα κατά ORCi, & ORC Club, την Παρασκευή 29, το Σάββατο 30/11 και την Κυριακή 01 /12/2013.

 


Επιτυχημένος ο αγώνας J24 στον κόλπο της Σούδας

 Παρά τα προβλήματα του Σαββάτου (16/11) με τη δυνατή βροχή που ως συνέπεια είχε να ακυρωθούν δύο από τις τρεις προγραμματισμένες ιστιοδρομίες, ο αγώνας ιστιοπλοΐας της Κλάσης J24 που είχε την επωνυµία «100 χρόνια ένωσης Κρήτης & Ελλάδος» ήρθε σε πέρας και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Την Κυριακή (17/11) ο καιρός βοήθησε και με τον αρκετά δυνατό άνεμο που έπνεε στον Κόλπο της Σούδας πραγματοποιήθηκαν οι τρεις προγραμματισμένες ιστιοδρομίες.

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ 'ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2013' - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

  Ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Ειρήνης Φιλίας (ΝΑΟΕΦ) προκηρύσσει τον αγώνα ’’ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ 2013’’ για σκάφη καταμετρημένα για ORCi , ORC Club και IRC. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 σε παράκτια διαδρομή στην περιοχή του Σαρωνικού κόλπου.

 

Ιστιοπλοϊκές Εξορμήσεις με τον ΝΟΓΚ

 Ο Ναυταθλητικός  Όμιλος Γαζίου Κρήτης (ΝΟΓΚ) εγκαινιάζει μια νέα δραστηριότητα για όλους! Για τα επόμενα τρία δίμηνα από τώρα και έως τον Απρίλιο, με ένα από τα σκάφη που ανήκουν στο δυναμικό του,  θα προσφέρει τη δυνατότητα σε όποιον ενδιαφέρεται ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου, μέλος ή μη, να συμμετέχει σε ημερήσιες ιστιοπλοϊκές εξορμήσεις κάθε Κυριακή.

 

 

Επετειακος αγώνας J24 για τα 100 χρόνια από την ένωση της Κρήτης, Χανιά 16-17 Νοεμβριου 2013

 Δύο μεγάλες ιστιοπλοϊκές εκδηλώσεις έπονται μέσα στις επόμενες ημέρες, οι οποίες εντάσσονται στον εορτασμό της επετείου των 100 χρόνων από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Διοργανωτής είναι ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων και συνδιοργανωτής η Περιφέρεια Κρήτης - Αντιπεριφέρεια Χανίων ενώ υποστηρικτής και αθλοθέτης είναι το Ίδρυμα Ερευνών και Ιστορικών Μελετών "Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος". Η πρώτη εκδήλωση έχει οριστεί για το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Νοεμβρίου στη Σούδα όπου θα πραγματοποιηθεί αγώνας για την Κλάση J24 και η δεύτερη θα είναι το τριήμερο από 29/11 έως 1/12 στο Παλιό Λιμάνι, στις εγκαταστάσεις του Ι.Ο.Χ., με τον αγώνα Ανοικτής Θάλασσας που φέρει την επωνυμία "100 χρόνια Ένωσης Κρήτης και Ελλάδας".

Επιτυχίες για τους ιστιοπλόους του ΝΟΓΚ στο Κύπελλο Κρήτης!

 Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Παγκρήτιος Διασυλλογικός Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Optimist-Laser RDL-Laser 4,7  το Σαββατοκύριακο 2-3 Νοεμβρίου με τη συνδιοργάνωση του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ηρακλείου και του Ναυτικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης (ΝΟΓΚ).

Δελτίο Τύπου του αγώνα ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΡΗΤΗΣ 2-3 Νοέμβρη 2013 - Αποτελέσματα

 Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου και ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης υπό την αιγίδα της ΕΙΟ συνδιοργάνωσαν Παγκρήτιο Διασυλλογικό Αγώνα με την επωνυμία «ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΡΗΤΗΣ» το Σάββατο 2 & την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013. 

 

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΡΗΤΗΣ » ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ OPTIMIST-LASER 4,7&LASER RDL 2-3/11/2013

 Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου & ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης, σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ,,σύμφωνα με το ετήσιο πρόγραμμα του, αγώνων και εκδηλώσεων, διοργανώνει Παγκρήτιο Διασυλλογικό Αγώνα με την επωνυμία «ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΡΗΤΗΣ » στις 2-3/11/2013 για την κατηγορία Optimist - Laser 4,7 και Laser RDL.

 

 

Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα J24

 Η ομάδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ήταν αυτή που κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κλάσης σκαφών J24, το οποίο διοργανώθηκε από τις 26 μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου 2013 στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης από τον τοπικό Ιστιοπλοϊκό Όμιλο. Ύστερα από τρία χρόνια, ο τίτλος άλλαξε χέρια, περνώντας από το ΕΥΝΙΚΗ του Δημήτρη Αλτσιάδη στην ομάδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ που είχε κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Ταγαρόπουλο και πλήρωμα τους Νίκο Μαύρο, Δημήτρη Κόκκορη, Γιάννη Φάκα και τον Περικλή Αϊδινίδη. Στη δεύτερη θέση η ομάδα ΕΥΝΙΚΗ με κυβερνήτη τον Δημήτρη Αλτσιάδη και πλήρωμα τους Άνθιμο Νικολαΐδη, Γιάννη Ορφανό, Κωνσταντίνο Τσιγκρά και Σωτήρη Κάρταλη, ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε η ομάδα ΑΝΙΜΑ με κυβερνήτη τον Άγγελο Ψωμόπουλο και πλήρωμα τους Αλέξανδρο Μογαντάμ, Μάνο Σμυρλή, Γιάννη Βούλγαρη και Σύλβια Τζιτζιλώνη.

Β Φάση Πανελλήνιο J24

 Στην τελική ευθεία έχουν μπεί οι ομάδες για τη δεύτερη και καθοριστική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της κλάσης σκαφών J24, η οποία θα διεξαχθεί στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης από τις 26 μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου 2013 και διοργανώνεται από τον τοπικό όμιλο, τον ιστιοπλοϊκό όμιλο Αγίου Νικολάου. Το Πρωτάθλημα αναμένεται να είναι το πιο εντυπωσιακό των τελευταίων ετών, καθώς 4 ομάδες βρίσκονται σε απόσταση μόλις 5 βαθμών στην γενική κατάταξη και θα δώσουν μεγάλη μάχη για την τελική νίκη, προσφέροντας υψηλό ανταγωνισμό και θέαμα. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο φάσεις. Η πρώτη φάση πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο στην Αθήνα.

 

 

Nικητής το El Viento από το ΝΟΓΚ στο Cretan union cup

 

Ο ιστιοπλοϊκός αγώνας με την ονομασία Cretan Union Cup, που διοργανώθηκε με αφορμή τον εορτασμό των 100 χρόνων από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα και ξεκίνησε στις 14 Οκτωβρίου στα Χανιά, με πανηγυρικό τρόπο έφθασε στο τέλος του την περασμένη Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013 στον Άγιο Νικόλαο.

 

Νικητής το Elviento από το ΝΟΓΚ στην πρώτη ιστιοδρομία Χανιά-Ρέθυμνο για το Cretan Union Cup

 Εορταστική και θριαμβευτική η εκκίνηση του CRETAN UNION CUP, αντάξια του επετειακού Ιστιοπλοϊκού Αγώνα, για τα 100 χρόνια απόν την ένωση της Κρήτης, με την επωνυμία "CUCup". Ο αγώνας ο οποίος εορτάζει μαζί με άλλες εκδηλώσεις την επέτειο της ΕΝΩΣΗΣ, ξεκίνησε όπως ήταν προγραμματισμένος την Δευτέρα 14/10 και ώρα 10:00.

 

Eκκίνηση Cretan Union Cup‏

 Με έναν πανηγυρικό τρόπο δόθηκε τη Δευτέρα (14/10) το πρωί η έναρξη του αγώνα ιστιοπλοΐας, Cretan Union Cup, ο οποίος ξεκίνησε από τα Χανιά, με τελικό προορισμό την προσεχή Κυριακή (20/10), τον Άγιο Νικόλαο.

 


Πανελλήνιος Διασυλλογικός Αγώνας J24 “Κύπελλο Γαζίου”

 Το Σαββατοκύριακο 21-22/9/2013 πραγµατοποιήθηκε στον όρµο της Παντάνασσας οδεύτερος αγώνας της Β’ Φάσης των πανελληνίων διασυλλογικών αγώνων J24, µε τηνεπωνυµία «Κύπελλο Γαζίου». Τον αγώνα διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όµιλος Γαζίου Κρήτης. 

Νικητής το σκάφος ΚΙΚΑ από τον ΝΟΓΚ και στην δεύτερη θέση το σκάφος ΜΙΝΟΑΝ SPIRIT από τον ΝΟΓΚ και στην τρίτη θέση το σκάφος SIMERA από τον ΙΟΗ.

 

Προκήρυξη αγώνα J24, 21-22/09/2013 στο Λιμανάκι της Παντάνασσας


 Ο Ναυταθλητικός Ό
μιλος Γαζίου Κρήτης σε συνεργασία με την Ελληνική Κλάση Σκαφών J/24, και την ΕΙΟ/ΕΑΘ, διοργανώνει Πανελλήνιο Διασυλλογικό Αγώνα της Κλάσης J/24. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 21 έως 22 Σεπτεμβρίου 2013 στο Λιμανάκι της Παντάνασσας

 

 

Cretan Union Cup, 14 - 20 Οκτωβρίου 2013


 Αγαπητοί φίλοι ιστιοπλόοι, λίγες  ημέρες πριν την μεγάλη έναρξη του Cretan Union Cup. Ένα σημαντικό γεγονός, που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την Ένωση της Κρήτης με την «Μητέρα» Ελλάδα, είναι ο Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας CRETAN UNION CUP ο οποίος θα ξεκινήσει από τα Χανιά 14η Οκτωβρίου με διαδρομή Χανιά-Ρέθυμνο-Ηράκλειο για να τερματίσει στον Αγ. Νικόλαο στην 20η Οκτωβρίου.


 

Νικητής το Minoan Spirit από το ΝΟΓΚ στον πρώτο της δεύτερης φάσης αγώνων της κλάσης J24 στις 7-­8/9/2013 στο Ηρακλείου


ψ Νικητής το Minoan Spirit από το Ναυταθλητικό Όμιλο Γαζίου Κρήτης στον πρώτο αγώνα της δεύτερης φάσης αγώνων της κλάσης J24 με τον αγώνα με την επωνυμία «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» που διοργάνωσε ο ΙΟΗ το Σαββατοκύριακο 7-­8/9/2013 στον κόλπο του Ηρακλείου.

 


26η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας Οκτώβριος Νοέμβριος 2013

 

 Γίνε κυβερνήτης ιστιοφόρου σκάφους, ξεκινώντας από το μηδέν!

Μια σχολή για άτομα κάθε ηλικίας και κάθε φυσικής κατάστασης που θέλουν να βιώσουν την εμπειρία της ιστιοπλοΐας με σκάφη ανοιχτής θάλασσας, κατάλληλα για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων με απόλυτη ασφάλεια.

Έλα να μάθεις τα μυστικά της ναυτικής τέχνης και της ναυτιλίας. Μάθε να χειρίζεσαι το σκάφος και τα πανιά του. Ζήσε την εμπειρία της ιστιοπλοΐας, της θάλασσας και του ανέμου. Γίνε μέλος μιας δυνατής ομάδας και μιας καλής παρέας.

Συνάντηση Γνωριμίας: Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2013

 

 

Πρόσκληση συνέντευξης τύπου, Αθήνα 10 Ιουλίου 2013


 Ο Πρόεδρος καθηγητής Ιωάννης Παλλήκαρης και η Οργανωτική Επιτροπή του Cretan Union Cup, regatta για τα 100 χρόνια από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα, με την ευγενή υποστήριξη του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, σας προσκαλούν στον ΝΟΕ,στην διεύθυνση Καραγιώργη Σερβίας 18, Πειραιάς, την Τετάρτη 10 Ιουλίου και ώρα 12:30.

Ταυτότητες 25ης ΣΧ.Α.Θ 

 

Aγαπητοί φίλοι Ιστιοπλόϊοι,
Την Δευτέρα και Τρίτη  8 & 9 Ιουλίου 2013 απο τις 16.00 έως και 20.00 ώρα θα σας δωθούν οι ταυτότητες για την 25η σχολή Αν.Θάλλασας στα  γραφεία του ΝΟΓΚ στο λιμανάκι της Παντάνασας.
Πληροφορίες στα γραφεία του Ομίλου στο λιμανάκι της Παντάνασσας και στα τηλέφωνα:
+302810841504,+6977926169 

  Την Δευτέρα και Τρίτη  8 & 9 Ιουλίου 2013 απο τις 16.00 έως και 20.00 ώρα θα σας δωθούν οι ταυτότητες για την 25η σχολή Αν.Θάλλασας στα  γραφεία του ΝΟΓΚ στο λιμανάκι της Παντάνασας.

 

Πληροφορίες στα γραφεία του Ομίλου στο λιμανάκι της Παντάνασσας και στα τηλέφωνα:

+302810841504,+6977926169 

 

Εκπαιδευτικο Τριήμερο 11-14 Ιουλίου 2013


 Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης διοργανώνει εκπαιδευτικό τριήμερο για απόφοιτους σχολης ανοιχτής Θάλασσας με σκοπό την ενίσχυση της εμπειρίας, αυτοπεποίθησης και ναυτοσύνης νέων ιστιοπλόων.

Οι συμμετέχοντες θα εμβαθύνουν τις γνώσεις που έλαβαν από την Σχολή Ανοιχτής Θάλασσας.


Ελληνικού Συνδέσμου Παραδοσιακών Σκαφών

 Παραθέτουμε κατάλογο των αγώνων του φετινού καλοκαιριού στους οποίους ο Σύνδεσμός μας συμμετέχει ως συνδιοργανωτής ή απλά τους στηρίζει με τη συμμετοχή μας/σας. Μέσα στους αγώνες περιλαμβάνεται και το Cretan Union Cup που υποστηρίζεται από το ΝΟΓΚ.

 

 

 

Υποστηρικτές του Cretan Union Cup!

 Ο ένας μετά τον άλλο, οι Όμιλοι της χώρας μας υποστηρίζουν το Cretan Union Cup, αρχής γενομένης από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος (ΝΟΕ), τον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοίας Ανοικτής θαλάσσης (ΠΟΙΑΘ) και τον Ιστιοπλοικό Όμιλο Παλαιού Φαλήρου (ΙΟΠΦ).

 

Θερινό Πρόγραμμα Μαθημάτων Τριγώνου


 Ιστιοπλοΐα με σκάφη τύπου Optimist – Laser Pico: 
Tο θερινό πρόγραμμα μαθήματων ιστιοπλοΐας του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης ξεκινά! Τα μαθήματα για τον Ιούλιο θα γίνονται καθημερινές Δευτέρα ως Πέμπτη έξω από το Λιμανάκι της Παντάνασσας, με χωριστά τμήματα για παιδιά 7-12 ετών,  καθώς και για έφηβους και ενήλικες.

 


Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist 11χρονων από 16 έως 19 Ιουνίου 2013


 Η Ε.Ι.Ο. σε συνεργασία με τον Δήμο Δελφών, τον Ν.Ο.Ιτέας, την Δημοτική Ενότητα Ιτέας και την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας διοργανώνουν το Πανελλήνιο Κύπελλο Optimist 11χρονων από 16 έως 19 Ιουνίου 2013.

 

 

 

Συνέντευξη Τύπου για το Cretan Union Cup, Τρίτη 4 Ιουνίου 2013 στην Περιφέρεια Κρήτης


 Στην … ρότα των θαλασσοπόρων της Μεσογείου οι σύγχρονοι ιστιοπλοϊκοί αγώνες ‘Cretan Union Cup’

Η θάλασσα της Κρήτης που από τα προϊστορικά χρόνια ήταν το σταυροδρόμι ιστιοπλόων και θαλασσοπόρων όλης της Μεσογείου, θα φιλοξενήσει τους σύγχρονους ιστιοπλόους του κόσμου σε μια διεθνή διοργάνωση με την επωνυμία ‘Cretan Union Cup’.  Πρόκειται για ένα κορυφαίο διεθνές αθλητικό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2013 στο νησί από τους τοπικούς ναυταθλητικούς ομίλους και την Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων των 100 χρόνων από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. 

 

Cretan Union Cup - 12-20 Οκτωβρίου 2013 ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

 

 Το Cretan Union Cup έρχεται σε μια ιστορική στιγμή, που η Κρήτη γιορτάζει τα εκατό χρόνια της από την Ένωσής της με την Ελλάδα, να διαπλεύσει τα κρητικά Ύδατα, που από τα προϊστορικά χρόνια, ήταν το σταυροδρόμι ιστιοπλόων και θαλασσοπόρων όλης της Μεσογείου. Οι εννέα ιστιοπλοϊκοί όμιλοι της Κρήτης, με παράδοση στη φιλοξενία, σε επιτυχημένες διεθνείς διοργανώσεις, όπως τα MINOAN CUP, ODYSSAIL, ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΙΜS 600, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ IMS 600, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΔΑ, είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν στις ιδανικότερες αγωνιστικές συνθήκες, στην Ξηρά και στην Θάλασσα.

Δελτίο Τύπου - 1ο Practice Race j/24 2013

 

 Οι ομάδες των σκαφών J24 του ΝΟΓΚ, του ΙΟΗ και του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου του Πανεπιστημίου Κρήτης, διοργάνωσαν την Κυριακή 12/5/2013 το πρώτο Practice Race , από μία σειρά τέτοιων δραστηριοτήτων που πρόκειται να ακολουθήσουν. Στην πραγματικότητα πρόκειται για μία οργανωμένη προπόνηση, με πραγματικές συνθήκες αγώνα, στήσιμο στίβου, επιτροπή και κανονικές διαδικασίες σύμφωνα με τους κανονισμούς.


Συμμετοχή του ΝΟΓΚ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPTIMIST-LASER 4.7 - Πρόγραμμα Εκδηλώσεις


 Ο  << ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ>>  θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPTIMIST-LASER 4.7 που θα πραγματοποιηθεί  στην Κατερίνη. Οι αθλητές που θα συμμετέχουν από κάθε κατηγορία είναι στην  κατηγορία  laser 4.7, οι Αθενάκης Γιάννης, και στην κατηγορία optimist, οι Κουμπανάκης Γιάννης, Παπαδάκη Θάλεια, Καβουσανού Αγγελική, εξαργυρώνοντας έτσι την προσπάθεια τους στο Περιφερειακό πρωτάθλημα της Σύρου.

 

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2013 Optimist & Laser 4.7

 

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ 2013

Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες για την άρτια διοργάνωση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας 2013 για σκάφη τύπου Optimist και Laser 4.7, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης, στο διάστημα 7-11 Μαΐου 2013. Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2013 συνδιοργανώνουν η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης, η Π.Ε.Πιερίας και ο Δήμος Κατερίνης. Μέγας Χορηγός Διαμονής Αθλητών & Αποστολών ο όμιλος Mediterranean Hotels.

 

 

Αποτελέσματα Παγκρήτιου Διασυλλογικού αγώνα 'Άνοιξη' 2013, 2-3 Μαρτίου 2013

 

 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Παγκρήτιος Διασυλλογικός αγώνας "Άνοιξη", τον οποίο διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης στις 2-3/3/2013. Αποτελέσματα στις κατηγορίες Optimist, Laser Radial, Laser 4.7

 

 

 

25η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας - Απρίλιος Ιούνιος 2013

 

25η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας

Μάρτιος Μάιος
2013
Γίνε κυβερνήτης ιστιοφόρου σκάφους, ξεκινώντας από το μηδέν!
Μια σχολή για άτομα κάθε ηλικίας και κάθε φυσικής κατάστασης που θέλουν να
βιώσουν την εμπειρία της ιστιοπλοΐας με σκάφη ανοιχτής θάλασσας, κατάλληλα για ταξίδια
μεγάλων αποστάσεων με απόλυτη ασφάλεια.
Έλα να μάθεις τα μυστικά της ναυτικής τέχνης και της ναυτιλίας. Μάθε να χειρίζεσαι το
σκάφος και τα πανιά του. Ζήσε την εμπειρία της ιστιοπλοΐας, της θάλασσας και του ανέμου.
Γίνε μέλος μιας δυνατής ομάδας και μιας καλής παρέας.
Η σχολή διαρκεί 8 εβδομάδες και περιλαμβάνει 8 ώρες πρακτικής εκπαίδευσης στη
θάλασσα και 4 ώρες θεωρητικής εκπαίδευσης ανά εβδομάδα. Το σημείο αφετηρίας για την
πρακτική εκπαίδευση είναι το ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου, ενώ τα θεωρητικά μαθήματα
γίνονται σε αίθουσα του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Η εκπαίδευση στην ανοιχτή θάλασσα γίνεται με το σκάφος “El Viento”, τύπου Elan 37, από
τον προπονητή, κατηγορίας Α του ομίλου, Ηλία Κοβατζή.
Πληροφορίες:
● 2810841504 6977272525
6973820600
● info@nogk.gr offshore@
nogk.gr
● Αίτηση συμμετοχής στο http://bit.ly/13VScP4 και στη γραμματεία του ΝΟΓΚ.
Συνάντηση Γνωριμίας: Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013
25η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας
Μάρτιος Μάιος
2013
Περισσότερες πληροφορίες...
Το περιεχόμενο της σχολής καλύπτει:
● Χειρισμούς σκάφους
● Αεροδυναμική πανιών
● Ναυτιλία
● Ναυτική τέχνη
● Σχοινιά και κόμποι
● Αγκυροβολία
● Ναυτική μετεωρολογία
● Διεθνείς κανονισμούς αποφυγής συγκρούσεων
● Αντιμετώπιση καταστάσεων κινδύνου
● Πρώτες βοήθειες
● και άλλα.
Προυποθέσεις συμμετοχής:
● Συμπλήρωση 18ου έτους ηλικίας
● Γνώση κολύμβησης
Κόστος συμμετοχής:
● 360€ ανά άτομο
● 300€ για φοιτητές

 Γίνε κυβερνήτης ιστιοφόρου σκάφους, ξεκινώντας από το μηδέν!

Μια σχολή για άτομα κάθε ηλικίας και κάθε φυσικής κατάστασης που θέλουν να  βιώσουν την εμπειρία της ιστιοπλοΐας με σκάφη ανοιχτής θάλασσας, κατάλληλα για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων με απόλυτη ασφάλεια.Έλα να μάθεις τα μυστικά της ναυτικής τέχνης και της ναυτιλίας. Μάθε να χειρίζεσαι το σκάφος και τα πανιά του. Ζήσε την εμπειρία της ιστιοπλοΐας, της θάλασσας και του ανέμου. Γίνε μέλος μιας δυνατής ομάδας και μιας καλής παρέας.

Συνάντηση Γνωριμίας: Τετάρτη, 3 Απριλίου 2013 στην Αίθουσα 7Α.0.1 Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης

Σύσταση σε σώμα του νέου Δ.Σ. του ΝΟΓΚ

 

Την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 συνήλθαν σε συνεδρίαση τα μέλη του
Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης που εξελέγησαν στις εκλογές, οι
οποίες πραγματοποιήθηκαν στις 20.02.2013, ύστερα από πρόσκληση του
πλειοψηφήσαντος συμβούλου κ. Ιωάννη Παλλήκαρη και συγκροτήθηκαν σε
σώμα.
 Την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013 συνήλθαν σε συνεδρίαση τα μέλη του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης που εξελέγησαν στις εκλογές, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις 20.02.2013, ύστερα από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος συμβούλου κ. Ιωάννη Παλλήκαρη και συγκροτήθηκαν σε σώμα.

 

 

Ανακοίνωση εκλογών Δ.Σ. του ΝΟΓΚ

 

  Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η Γενική Συνέλευση των μελών του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης, ΝΟΓΚ, που πραγματοποιήθηκε την 6η Φεβρουαρίου 2013, αποφάσισε την διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Ε.Ε, την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 από 14:30 έως 18:30, στα γραφεία του ομίλου στο λιμανάκι της Παντάνασσας.

 

 

Προκήρυξη διασυλλογικού αγώνα <<Ανοιξη 2013>> 2-3 Μαρτίου

 

 Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία και το Δήμο  Μαλεβυζίου, σύμφωνα με το ετήσιο πρόγραμμα του, αγώνων  και   εκδηλώσεων,  διοργανώνει τον Παγκρήτιο  διασυλλογικό  αγώνα «  ΑΝΟΙΞΗ 2013 » στις 2-3 Μαρτίου 2013 για τις κατηγορίες  Optimist, Laser 4.7 και Laser  RDL.

 

 

 

Έκδοση - Ανανέωση Δελτίων Αθλητών/τριών - Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

 

 Σχετικά με την έκδοση - ανανέωση των δελτίων αθλητικής ιδιότητας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής σύμφωνα με αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων 2011 – 2012 της ΕΙΟ

 

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30/01/2013 18.00

 

 Το Δ.Σ. του Ναυταθλητικού Ομίλου Γαζίου Κρήτης   <<Ν.Ο.Γ.Κ>> καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση στις 30/01/2013 και ώρα 18.00 στα γραφεία του ομίλου στο Λιμανάκι της Παντάνασσας.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 6/02/2013 και ώρα 18.00 στον ίδιο χώρο. 

 

 

Σχολή Αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας J24 Εναρξη 21 Ιανουαρίου έως 13 Μαρτίου 2013

 

O Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης  ανακοινώνει την διεξαγωγή  σχολής Αγωνιστικής Ιστιοπλοΐας με σκάφη τύπου  J24. Η σχολή θα έχει ως στόχο την μύηση στον κόσμο της αγωνιστικής ιστιοπλοΐας με τα παγκόσμια δημοφιλή σκάφη J24,  5 ατόμων, καθώς και  τη δημιουργία  αγωνιστικών ομάδων,  για την συμμετοχή σε αγώνες της κλάσης υπό την αιγίδα του Ν.Ο.Γ.Κ

 

Αποτελέσματα του Παγκρήτιου Διασυλλογικού αγώνα ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΑΖΙΟΥ, 22-23/12/2012

 

 Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο Παγκρήτιος Διασυλλογικός αγώνας ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΑΖΙΟΥ, τον οποίο διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης στις 22-23/12/2012. Αποτελέσματα στις κατηγορίες Optimist, Laser Radial, Laser 4.7

 

 

Ευχετήρια κάρτα Χριστουγέννων ΝΟΓΚ

 

 Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης σας εύχεται ευτυχισμένο και χαρούμενο 2013!

 

 

 

 

Προκύρηξη παγκρήτιου διασσυλογικού αγώνα 'Κύπελο Γαζίου 2012' 22-23 Δεκεμβρίου 2012

 

 Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης σε συνεργασία με την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία  και το Δήμο Μαλεβυζίου, σύμφωνα με το ετήσιο πρόγραμμα του, αγώνων και εκδηλώσεων, διοργανώνει τον Παγκρήτιο διασυλλογικό αγώνα  «ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΑΖΙΟΥ 2012 » στις 22-23 Δεκεμβρίου για τις κατηγορίες Optimist, Laser 4.7 και Laser  RDL.

 

 

Αναβολή Αγώνα Τριγώνου

 

Σας ενημερώνουμε ότι ο προγραμματισμένος Διασυλλογικός αγώνας τριγώνου με την επωνυμία <<Κύπελλο Γαζίου>> στις 24-25/11/2012 αναβάλλεται, και θα πραγματοποιηθεί στις  22 -23/12/2012 .

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκε η Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος J24 2012

 

Ολοκληρώθηκε η Β’ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος J24, (φωτογραφίες) που διοργάνωσε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης από τις 20 μέχρι και τις 21 Οκτωβρίου 2012, σε συνεργασία με την Ελληνική Κλάση σκαφών J24 και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, στον Κόλπο της Ροδιάς, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Μεγάλος νικητής ήταν για ακόμα μία φορά το σκάφος ΕΥΝΙΚΗ του Δημήτρη Αλτσιάδη και πλήρωμα τους Άνθιμο Νικολαΐδη, Σωτήρη Κάρταλη, Κωσταντίνο Τσίγκαρα και Θανάση Σιούζο, το οποίο επιβλήθηκε με άνεση των αντιπάλων του και κατέκτησε την πρώτη θέση, κερδίζοντας συγχρόνως και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κλάσης σκαφών J24 για δεύτερη συνεχή χρονιά.

 

Προκήρυξη Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλάσης J24 Β' Φάση 20-21 Οκτωβρίου 2012

 

 Ο ΝΟΓΚ σε συνεργασία με την Ελληνική Κλάση Σκαφών J/24, και την ΕΙΟ/ΕΑΘ, διοργανώνει την 2η Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλάσης J/24. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από το Σάββατο 20 μέχρι και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου   2012 στον όρμο της Ρογδιάς – Παντάνασσα.

 

 

 

Πανελλήνιος Διασυλλογικός Αγώνας κλάσης J24 στο Ηράκλειο 6-7 Οκτ 2012

 

Με εξαιρετικά ευνοϊκό καιρό αλλά και με πολλές συμμετοχές εξελίχθηκε και τελείωσε ο Πανελλήνιος Διασυλλογικός Αγώνας με την επωνυμία «ΗΡΑΚΛΕΙΟ»της Ελληνικής κλάσης J24που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Ηρακλείου το Σάββατο και την Κυριακή 6-7/10/2012. 11 σκάφη από όλη την Κρήτη και την Αθήνα συμμετείχαν στον αγώνα της κλάσης , ο οποίος ουσιαστικά ήταν η προπόνηση και η αναγνώριση των αντιπάλων και των δυνατοτήτων του κάθε πληρώματος για την Β’ Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στον όρμο της Ροδιάς στις 20-21/10/2012 με διοργανωτή τον Ναυταθλητικό Όμιλο Γαζίου Κρήτης.

 

24η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2012

 

 

Γίνε κυβερνήτης ιστιοφόρου σκάφους, ξεκινώντας από το μηδέν!

 

Μια σχολή για άτομα κάθε ηλικίας και κάθε φυσικής κατάστασης που θέλουν να βιώσουν την εμπειρία της ιστιοπλοΐας με σκάφη ανοιχτής θάλασσας, κατάλληλα για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων με απόλυτη ασφάλεια.

 

 

 

Παρουσίαση Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας 10 Οκτωβρίου 2012

 

 

Δε ξέρεις τι είναι ιστιοπλοΐα; Έλα να δεις!

 

Όταν ακούς ιστιοπλοΐα τι σου έρχεται στο μυαλό; Ότι κι αν σημαίνει για σένα ιστιοπλοΐα,

την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου, εμείς θα σου δείξουμε τι μπορεί να σου προσφέρει. Τι

μπορείς να κάνεις εδώ, ξεκινώντας από το ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου. Τι μπορείς να

κάνεις άμεσα, μέσα στους επόμενους μήνες.

 

 

Δημοσίευματα για τον Ναυταθλητικού Τουρισμού

 

 Με αφορμή το Διεθνές Συνέδριο Ναυταθλητικού Τουρισμού που έγινε στο Ηράκλειο στις 21 Ιουλίου 2012 ακολουθούν τα αρθρά απο το Πρώτο Θέμα και τον Αδέσμευτο Τύπο.

 

 

 

Δελτίο Τύπου - Ναυταθλητικό Συνέδριο 21 Ιουνίου 2012

 

 

Το διεθνές συνέδριο για τον ναυταθλητικό και θαλάσσιο τουρισμό στην Κρήτη, με τίτλο "η Κρήτη αρμενίζει ανά τους αιώνες", που διοργάνωσαν οι ναυταθλητικοί όμιλοι της Κρήτης σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης, ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία ως προς την ποιότητα των εισηγήσεων αλλά και την αποτελεσματικότητα και την ανταπόκριση των ομίλων.

 

 

Συνέδριο Ναυταθλητικού Τουρισμού, 21-22 Ιουλίου 2012

 

 

Διεθνές Συνέδριο Ναυταθήτικού Τουρισμού Κρήτης "η Κρήτη αρμενίζει ανά τους αιώνες"

Οι Ναυταθλητικοί Όμιλοι της Κρήτης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, διοργανώνουν διεθνές συνέδριο με τίτλο "Η Κρήτη αρμενίζει ανά τους αιώνες".

 

 

Ταξίδι Αναψυχής 12-16 Ιουλίου 2012 Το Αιγαίο σε περιμένει!

 

 Φαντάσου! Τέσσερις μέρες στις Κυκλάδες, με ιστιοφόρο σε κρυστάλλινα νερά. Το πρωί σε μακρινές παραλίες που δεν έχεις ξαναβρεθεί και το βράδυ σε κάποιο μπαράκι στην άλλη πλευρά του νησιού. Και την επόμενη μέρα σε άλλο νησί, με επιλογές απεριόριστες. Από τα μεγάλα νησιά, Ίος, Πάρος, Αμοργός, στα πιο μικρά Φολέγανδρος, Κουφονήσια, Ηρακλειά, μέχρι και σε βραχονησίδες άγνωστες στου πολλούς.

 

Δραστηριότητες Ανοιχτής Θάλασσας - Καλοκαίρι 2012

 

 Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης ανακοινώνει τις δραστήριότητες του για το καλοκαίρι 2012

 

 

 

 

 

5η Ταχύρρυθμη Σχολή Προχωρημένων Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας Ιούνιος – Ιούλιος 2012


Ετοιμασία για μεγάλες πλεύσεις & μακρινά ταξίδια

 


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα J24 Α' φάση 21-22 Απριλίου 2012

 

 Συγχαρητήρια στους αθλητές του ομίλου μας! Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλκημα J24 κατάφεραν, με τα σκάφη Minoan Spirit, Kika και Momentum, να πάρουν την 5η, 7η και 8η θέση, αντίστοιχα, στο πολυπληθέστερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών!


Πανελλήνιο Laser 4.7 19-21 Απριλίου 2012

 

 

Με μεγάλη επιτυχία για τον Ναυταθλητικός Όμιλος Γαζίου Κρήτης ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser 4.7 στο Φάληρο 19-21 Απριλίου 2012. Ο ΝΟΓΚ εκπροσωπήθηκε από 5 αθλητές. Οι τρείς κατάφεραν να μπουν στον χρυσό στόλο και στην προεθνική και δύο στον αργυρό. Πιο συγκεκριμένα οι Καρανικόλα Ελισάβετ, Εφραίμογλου Χριστίνα, Δαμασκηνάκης Εμμανουήλ πήραν τις θέσεις 56, 58, 65 και οι Δαμασκηνάκης Κωνσταντίνος και Αθενάκης Ιωάννης τις θέσεις 124 και 154.

Αποτελέσματα στο Περιφερειακό πρωτάθλημα otpimist Νήσων Αιγαίου


afisa_optimist_2012Με την συμμετοχή αθλητών από τον ΝΟΓΚ και των υπόλοιπων ομίλων της Κρητης έγινε το περιφερειακό πρωτάθλημα Νήσων
  Αιγαίου με σκάφη ετοχή στις 24-25 Μαρτίου 2012 στην Μήλο

 

 

 

 

Ανακοίνωση για το σεμινάριο Ναυτικής Μετεωρολογίας του Απριλίου

 

Σεμινάριο Ναυτικής Μετεωρολογίας του Απριλίου

Το Σάββατο 7 Απριλίου 2012 θα διεξαχθεί από το Δρ. Νικόλαο Μαζαράκη (για βιογραφικό πατήστε εδώ), το σεμινάριο Ναυτικής Μετεωρολογίας για τις Ελληνικές Θάλασσες (Επίπεδο Ι). Φιλική συμμετοχή του Δρα. Ιωάννη Κωλέτση. Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες ναυτικούς που δραστηριοποιούνται στις Ελληνικές θάλασσες καθώς και σε επαγγελματίες ή ερασιτέχνες ιστιοπλόους και χειριστές ταχύπλοων σκαφών.

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών


Ελληνικός Ερυθρός ΣταυρόςΜερικές ώρες εκπαίδευσης για μια ζωή

Είναι σοβαρό! Ο καθένας μας πρέπει να γνωρίζει και να ανανεώνει τακτικά τις γνώσεις του στις πρώτες βοήθειες. Αφιερώνουμε λίγες ώρες για να μάθουμε πως να σώσουμε μια ζωή που κινδυνεύει.

'Ανοίγουν πανιά' για τον ναυταθλητικό-ιστιοπλοϊκό τουρισμό

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κρήτης με εκπροσώπους ναυταθλητικών και ιστιοπλοϊκών Σωματείων

5η Αγωνιστική Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας

 

Δυναμική προπόνηση – Εντατική εξέλιξη!

Έναρξη 23η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας

Γίνε κυβερνήτης ιστιοφόρου σκάφους, ξεκινώντας από το μηδέν!

Έναρξη Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012